Mester

Når du mangler assistance

– Vi står klar til at hjælpe

Ansøg om vikar

Hvis du kunne tænke dig at leje en frisør eller bare høre mere, så udfyld vores skema.

Vi vil herefter kontakte dig hurtigst muligt og sammen finde frem til den bedste løsning.

Vikarcentret har telefontid:
Mandag – Fredag kl. 9.00 – 16.00
Telefon: +45 7024 2470
Mail: info@vikarcentret.dk

Navn*

Frisør salon*

Email*
Frisør salonens adresse*
Antal uger der søges vikar*
Vælg startdato*

Hvorfor vikar

Hvorfor vikar løsningen?

Frisørmesteren kan uden videre spejles i nedenstående scenarier.
Hvad gør jeg, når der indløber en sygemelding? Hvem tager kunderne? Hvad med min omsætning? osv. Mesteren kan selv blive syg, have brug for uplanlagt frihed, og endelig blive gravid.

Afhængighedsforholdet mesteren og svenden i mellem kan i nogle situationer virke ulige og skabe ubegrundede ærgrelser. Stress er en yderst velkendt diagnose blandt frisørmestre.

Under spidsbelastning presser mesteren og svendene hinanden til det yderste, og i de knap så gode perioder føler mange mestre ofte, at der konstant er for mange på arbejde.

Tanken om at ansætte personale under spidsbelastning og fyre dem igen senere er ikke optimal, da omkostningerne vil være alt for store, menneskeligt som økonomisk.

Vikarcentrets vigtigste opgave vil være at servicere frisørfaget på en sådan måde, at mestre såvel som svende får mulighed for at dyrke de 4 nævnte værdier, – frihed, indtjening, fleksibilitet og helbred.

Grundtanken med Vikarcentret er at løse ovennævnte lidt fastlåste situation samt at tilfører faget en endnu bedre fleksibilitet end den som eksisterer i dag. Er ovenstående lige dig? – så kontakt os og hør mere.

Prisen er inkl. provision, feriepenge SH-betaling og pension. *

Kontakt os og få din pris

En vikartimepris er en effektiv lønomkostning. Vikaren er kun på arbejde når du har behov for det, så du har kun lønomkostninger, når der er kunder i salonen. OBS: Den landsdækkende gennemsnitlige lønomkostning per time inkl. provision, feriepenge, SH-betaling, pension, forsikring mm. er kr. 268 i timen. Hver dag, 37 timer om ugen, året rundt. OGSÅ NÅR DER INGEN KUNDER ER. Du kan minimum bestille en frisørvikar i 7 timer af gangen på hverdage og 4 timer på lørdage.

Lønberegning 2017

Lønomkostning

Hvis en svend har en grundløn på kr. 9.990,- / pr.14 dage, er den direkte timeløn før provisions beregning Kr. 135,- Men den virkelige timeløn er en helt anden. Ud over min. 15 % provision, skal der yderligere lægges nedenstående til den direkte timeløn:

 • Feriepenge
 • S/H betaling
 • PKS pension
 • Forsikringer
 • ATP
 • AER
 • Lønservice
 • Dagpengeforsikring
 • Barselsordning
 • Div. kontingenter
 • Svendeprøvegebyr
Samt øvrige relaterede udgifter:
 • Kurser / ind og udland
 • Efteruddannelse
 • Evt. andel af elevudgift
 • Spildtid m.m.
Herefter kan den virkelige timeløn se således ud:

Tallene til VENSTRE er din svends direkte timeløn (altså fast timeløn minus provision)

Tallene til HØJRE er din svends virkelige timeløn (fast timeløn + provision* + ovenstående tillæg )

*provisionen er udregnet efter ugentlig omsætning på kr. 15.000,-

kr. 135,-
kr. 239,-
kr. 145,-
kr. 252,-
kr. 155,-
 
kr. 265,-
kr. 165,-
kr. 278,-
kr. 175,-
kr. 292,-
kr. 185,-
kr. 305,-

Se i øvrigt www.dofk.dk under MEDLEMSINFO og beregn selv!

Rekruttering

Det er ressourcekrævende at ansætte nye medarbejdere, det kræver langt mere tid og overskud end, hvad man i første omgang forestiller sig. Typisk er en vikar en tidsbegrænset løsning, som anvendes ved barsel, pludselig opstået sygdom eller meget periode orienteret. Vikarløsningen er dog yderst interessant i forbindelse med ansættelse af nye medarbejdere. Dette kan vi konstatere, da flere og flere saloner ønsker at rekruttere vores vikarer. Mange af vores kunder oplever at kvaliteten på vores vikarer er så god, at de ønsker at sikre sig vikar permanent. Derfor er det muligt at rekruttere vores vikarer,hvis begge parter er enige om det.

Headhunting & Rekruttering

I mange år har man anvendt headhunting/rekruttering med stor succes i dansk erhvervsliv. Men ikke mange jobfunktioner findes der, hvor personligheden spiller en så stor rolle som i frisørbranchen. Frisøren er ALTID grunden til at en kunde vender tilbage. Derfor er det helt afgørende at frisøren passer perfekt ind i det miljø og kundesegment, som salonen betjener.

Jeg syntes Vikarcentret er nemt, hurtigt og fleksibelt. Jeg stod med en ansat der blev sygemeldt før barsel, jeg var heldig at min vikar kunne komme fra den ene dag til den anden. Vi fik hurtigt lavet en plan der passede os begge og nu holder hun, da jeg har fundet en fuldtidsansat.

Karina MølgaardMadam Mølgaard